Friday, 30 December 2011

apa-apa je lah

MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook!
TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau.
GOOGLE : DIAMMM! Aku ada semuanya.
MOZILA : Eh, tanpa aku, korang tidak boleh diakses.
IE : Wei Mozilla, sendiri mau ingat ha. Gua kan ada!
MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer !
IE : Lu dulu la mamat, mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi!
INTERNET : Sudah!!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde, korang lagi la takde! Power tak aku?
FACEBOOK : Hmmm, akulah yang paling ramai di kunjungi. Jadi gua yang terbaekkkkk!!!
YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde, mana boleh buat email!
GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak!
MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu?
TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik.. baru korang tau siapa paling power!

~copy and paste~

0 comments:

Post a Comment