Friday, 15 June 2012

games



game nie memang boleh buat aku pening kepala.. sebab kena cari pasangan dia... kadang-kadang game nie boleh jadi ubat tidur aku...aku pon tak tahu sebab apa. mungkin main game nie memenatkan fikiran aku kot. sampai sekarang aku tak tahu game nie nama apa.

10 comments:

  1. tax mencabar minda pon game ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar plah... game nie mmg lah x mcabar minda org pon... tapi memenatkan otak aku...

      Delete
    2. yg ni tahap budak umur 3tahun ja main ni...

      Delete
    3. owh..nk kata aku nie bdak 3 thn lah nie...ok...

      Delete
    4. hahahaha.... terasa ka????

      Delete
    5. dari main game ni baik main game harvest moon lagi best....

      Delete
    6. bagi aku..memosankan... mula2 mmg lah best..lma2 mcm mlas nk main.. adik-beradik game yg ang kata tu lah

      Delete
    7. main dekat seminggu ja dah boleh khawin...
      tero tax...hahahhaha

      Delete