Monday, 4 June 2012

Komik:Kafe Santap Kasih by Washio Mie

beberpa minggu lepas baru beli komik nie. cite dia best. heroin dia betul-betul usaha nak dapatkan laki tu. aku suka karya-karya Washio Mie. cerita dia memang best.

sinopsis 
Hatsuyuki bekerja sambilan kat sebuah kafe bereputasi hebat dan popular dengan pelayan hensem. Dia terus menyimpan cinta lepas Misawa melayannya dengan baik pada hari pertama dia bekerja! Tapi dia dirijek sebelum sempat luahkan cinta...?! Walaupun begitu, perasaan cintanya tak pernah padam... Adakah Hatsuyuki akan menempuhi cabaran...?! Kisah susulan siri kafe paling popular dah muncul ♥
 

p/s: kalau nak tahu lagi yang berkaitan dengan komik nie.... boleh usya laman web dia iaitu INI


SELAMAT MEMBELI DAN MEMBACA :D

7 comments:

  1. macam jiwang sangat ja buku ni....

    ReplyDelete
  2. xlarh smpai jiwang sgt..try lah baca

    ReplyDelete
  3. tadi pi kedai buku taxda pon....hahahaha(macam la nak beli)
    pastu beli buku selami rentakku... nampak macam jiwang juga tapi taxtau la sebab tax buka la...

    ReplyDelete
  4. komik tu aku dh baca dh... best... tapi aku rasa xlah jiwang sgt... ok je...

    ReplyDelete
  5. beli buku tu pon bukan pasal nak baca sangat tapi tengok cover dia nampak elok....hahahaha

    ReplyDelete
  6. cih... baik xyah beli... ingt tjuk n search google...klu nk tgok cover je

    ReplyDelete
  7. saja la nak beli sebab tengok cover macam lelouch Britannia...sebab tu la beli juga..hahahaha

    ReplyDelete